OVER
Menu
SUGGESTIES
UW EVENT
INFO
Onze maandsuggesties
VOOR
Tartaar van hert -
Met de hand gesneden tartaar - gepekelde eidooier - duxelle van boschampignons
23
Duo van langoustine -
Tempura & gelakte langoustine - gepekelde groenten - ponzudressing
24
Burrata -
gemarineerd - kappertjes -pimenton padron - rucola
21
HOOFD
Fazantfilet -
Traag gegaarde fazantfilet met jenever ‘Vieux Nouveau’ - grondwitloof - Calvadossaus -amandelkroketjes
36
Heilbot -
Filet van heilbot - spinazie - room - Vermouth - saffraan - karnemelkpuree
34
Kalfsentrecôte -
Uit de Josper - gegrilde ratatouille - foyotsaus - ratte aardappelen
35
NA
Witte chocolademousse -
Panna Cotta - amarena kers - pure chocolade
13
Dame Blanche -
Vanille-ijs - warme chocoladesaus - chocolade garnituur - slagroom
13